Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 27, 2011

sexy armband woman tattoo,

Εικόνα

gun tattoo on woman`s belly

Εικόνα

devil face tattoo

Εικόνα

Το λουλούδι της ζωής τατουαζ

Εικόνα

Ασπρόμαυρα τατουάζ ή χρωματιστά?

Όταν διαλέγεις το τατουάζ σου, το τι χρώματα θα του βάλεις είναι ένας από τους μεγάλους πονοκέφαλους που θα έχεις. Τα ασπρόμαυρα τατουάζ είναι το ίδιο όμορφα με τα χρωματιστά !

Γιατί είναι τα ασπρόμαυρα τατουάζ ελκυστικά ;

Τα πρώτα τατουάζ γίνονταν από μαύρο μελάνι. Αυτή η "αρχαία" τεχνική του τατουάζ χρησιμοποιούσε μαύρο μελάνι για να τονιστούν τα σχέδια από τον φυσικό τόνο του δέρματος, να κάνει δηλαδή μια αντίθεση με το δέρμα. Μερικά σχέδια περιλαμβάνουν ανοιχτά χρώματα, όπως το λευκό ή γκρι για πιο ζωντανά αποτελέσματα.
Υπάρχουν διάφορες πηγές μαύρου μελάνιου. Αυτές περιλαμβάνουν σκόνη Jet, logwood, κρυστάλλους μαγνητίτη, Bone Black και Wustite. Πιο δημοφιλής είναι το φυσικό μαύρο μελάνι που χρησιμοποιείται για τατουάζ χένας.

Αυτό που είναι πολύ καλό,σημαντικο  στα ασπρόμαυρα τατουάζ είναι η ανθεκτικότητά τους. Σε σύγκριση με έγχρωμα τατουάζ, τα μαύρα δεν σβήνουν τόσο εύκολα ακόμη και με το συχνό πλύσιμο-φροντίδα-καθάρισμο  ή με την ζημιά που προκαλείτε από τον ήλ…

replica of a bunny

Εικόνα
"Είμαι στη διαδικασία να τελειωσω αυτο το τατουαζ. Πρόκειται για ένα  σχεδίο λαγου από την  Μις Βαν, μια βερα παρισινα καλλιτέχνη "γκράφιτι". Είναι μόνο μαύρο και γκρι αυτή τη στιγμή, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες θα προστεθούν, συμπεριλαμβανομένων κραγιόν, μακιγιάζ των ματιών και το χρώμα για όλα τα άλλα. Αυτό είναι ίσως το πιο οδυνηρό τατουάζ που είχα ,οχι λογο του μεγέθους αλλα  λόγω της τεχνικής. η βελόνα βυθιζετε στο μελάνι και, στη συνέχεια, στο νερό και πηγαίνει πέρα-δωθε αρκετές φορές για να πετυχει την σκίαση. Ο πόνος είναι αξίζει τον κόπο! Δεν έχω καμία έννοια γι 'αυτό, είναι τέχνη, μόνο για χάρη της τέχνης. Μου αρέσει ότι είναι μαλακό, θηλυκό και όμορφο. εχω την ελπίδα ότι κάποιος θα τα δει αυτα μέσα μου μια μέρα."
sam: ομορφο το ταττουαζ ,ομορφη και η κοπελια που το εχει!!!!

Funnybunny tattoo,children tattoo

Εικόνα

beautiful russian doll tattoo, or matrioska tattoo

Εικόνα