Πόσο κοστίζει ένα τατουάζ;

Πόσο κοστίζει ένα τατουάζ;


Αυτό είναι ένα από τα πιο ζήτησε συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα τατουάζ και όλοι θέλουν να γνωρίζουν την απάντηση του ότι πριν πάρει ένα τατουάζ. Σε αυτό το άρθρο πρόκειται να εξηγήσω σχετικά με τους παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή ενός τατουάζ. Η τιμή του ένα τατουάζ μπορεί να διαφέρουν μεταξύ καλλιτεχνών τατουάζ.
Μερικοί καλλιτέχνες χρεώνουν ένα ωριαίο ποσοστό που κυμαίνεται από $ 50 - $ 200 ανά ώρα, αλλά τα περισσότερα από αυτά χρεώνουν μια βασική τιμή. Ένας καλλιτέχνης ειδικών τελών πάνω από τον αρχάριο ένα. Δεδομένου ότι θα έχετε την ευκαιρία να έχουν ένα μόνιμο τατουάζ και θα ζήσεις με αυτό για το υπόλοιπο της ζωής και τατουάζ σας μπορεί να είναι δύσκολο και ακριβό να απομακρύνει, να επιλέξουν έναν καλλιτέχνη που βασίζεται στην ποιότητα και όχι με επίκεντρο το κόστος. Ρωτήστε τους φίλους σας για καλλιτέχνες τατουάζ εμπειρογνωμόνων και, επίσης, να ζητήσει από τον καλλιτέχνη για να δείτε τα χαρτοφυλάκια των έργων του.
Το μέγεθος και η πολυπλοκότητα του σχεδιασμού μπορεί να επηρεάσει την τιμή πάρα πολύ. Μεγάλα σχέδια μέγεθος είναι πιο ακριβά, διότι θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να εφαρμοστεί. Για τα μικρά σχέδια θα πρέπει να αναμείνουν να πληρώσουν $ 50 - $ 200, για τις μεσαίου σχέδια θα σας κοστίσει $ 200 - $ 600 και για τα μεγάλα σχέδια θα πρέπει να αναμείνουν να πληρώσουν $ 600 - $ 2000. Έτσι, εάν έχετε ένα πραγματικά μεγάλο σχέδιο για παράδειγμα, ένα πλήρες σχέδιο τατουάζ πίσω στο μυαλό σας, θα πρέπει να περιμένουμε να πληρώσουν χιλιάδες δολάρια. Η τοποθέτηση των τατουάζ είναι πολύ σημαντική επίσης. Κάποια μέρη του σώματος είναι πιο δύσκολο να τατουάζ, για παράδειγμα στην κοιλιακή χώρα και curvy κάτω μέρος της πλάτης είναι πιο δύσκολο να τατουάζ από τον ώμο και βραχίονα. Επίσης, χρειάζονται περισσότερο χρόνο και υπομονή από τον καλλιτέχνη. Μερικοί καλλιτέχνες χρεώνουν 10-25 τοις εκατό επιπλέον για την εργασία σε αυτά τα τμήματα.

Ο αριθμός των χρωμάτων που χρησιμοποιούνται σε ένα τατουάζ επηρεάζει την τιμή του. Τα περισσότερα χρώματα στο τατουάζ, τόσο περισσότερο θα σας κοστίσει. Υπάρχουν δύο τύποι των τατουάζ σχέδια με διαφορετικές τιμές: flash και έθιμο. Όταν πηγαίνετε σε ένα τατουάζ, θα δείτε πολλά τατουάζ σχέδια στον τοίχο. Αυτά τα σχέδια που ονομάζεται Flash τατουάζ. Αυτά είναι δείγματα των σχεδίων, αλλά αν ψάχνετε για μια μοναδική εικόνα που κανείς άλλος δεν έχει θα πρέπει να έχετε μια προσαρμοσμένη τατουάζ. Το έθιμο τατουάζ ο καλλιτέχνης πρέπει να δημιουργήσετε και να επιστήσει την εικόνα που θέλετε και θα σας κοστίσει περισσότερο. Μπορείτε να βοηθήσετε τον καλλιτέχνη με τη συλλογή του εικόνες και τα σχέδια που απευθύνονται σε σας και ο καλλιτέχνης θα μοιραστούν τις εικόνες μαζί και να δημιουργήσουν μια νέα εικόνα. Βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει το τελικό σχέδιο.

For more information about tattoos you can follow me on TATTOO DESIGNS IDEAS.
http://trelatattoo.blogspot.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

download Tattoo Sketchbook Chicano

Έλληνας σάρωσε τα παγκόσμια βραβεία τατουάζ