Τι πρέπει να ξέρετε για Τατουάζ στο στήθος ....Από τη στιγμή, υπάρχουν πάνω από εκατοντάδες χιλιάδες σχέδια που διατίθενται για τους εξαρτημένους Τατουάζ και λάτρεις του. Θα βρείτε κάθε ένα από αυτά κατηγοριοποιούνται ανάλογα με την πραγματική τοποθεσία τέχνη του δέρματος, δηλαδή, η περιοχή του σώματος όπου το τατουάζ βρίσκεται. Τατουάζ στο στήθος, ή τα κομμάτια στο στήθος, όπως μερικοί αποκαλούν, γίνονται πολύ δημοφιλή. Αν σκέφτεστε να hopping με την τάση, είναι εδώ μερικές πτυχές της να πάρει αυτό το είδος του τατουάζ που πρέπει να λάβει υπόψη της:
Ερώτηση: πού είναι το στήθος, όταν πρόκειται για τατουάζ; Για τους άνδρες, αυτό θα μπορούσε να συμπληρώσετε το τμήμα ακριβώς κάτω από το λαιμό, από το κλείδες για τους θωρακικούς μύες. Οι γυναίκες, από την άλλη πλευρά, δεν περιλαμβάνουν περιοχή του στήθους τους, όταν μιλάμε για τατουάζ στο στήθος. Κατόπιν πάλι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τατουάζ και στις δύο περιοχές. Σε αυτόν τον κόσμο της τέχνης του δέρματος, κάτι πάει.
Μια από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις σχετικά με τατουάζ στο στήθος είναι ότι αυτού του είδους είναι το λιγότερο επώδυνο από όλα τα είδη, κυρίως επειδή σκέφτονται το στήθος είναι η περιοχή του μαστού σε γυναίκες ή τα pectorals σε άνδρες μόνο. Αλλά δεδομένου ότι η περιοχή που εξετάζουμε είναι πάνω από εκείνη την περιοχή, αυτό σημαίνει ότι θα σας τατουάζ πάνω από μερικές πλευρές και την κλείδα. Αυτό σημαίνει επίσης ότι η εμπειρία μπορεί να είναι αρκετά οδυνηρή - ειδικά εάν είναι η πρώτη σας φορά.
Όπως αναφέρθηκε, το τμήμα στο στήθος είναι αρκετά κοκκαλιάρης. Όταν επιλέγετε ένα σχέδιο, ίσως να θέλετε να πάτε για ένα που θα λειτουργήσει καλύτερα με τις φυσικές καμπύλες και οστεώδεις προεξοχές στο στήθος. Τα σχέδια των τατουάζ στο στήθος που βλέπετε στο διαδίκτυο θα είναι διαφορετικό όταν είναι στο σώμα σας. Ένα πράγμα που μπορεί να σας βοηθήσει να ελαττώσει το λάθος εδώ είναι να εργαστούμε για ένα πρόχειρο σχέδιο με τον καλλιτέχνη σας. Είναι εντάξει για να πει ακριβώς καλλιτέχνη τατουάζ σας, τι θέλετε στο στήθος σας ή άλλα μέρη του σώματος. Ωστόσο, αν αυτή είναι η πρώτη φορά, ίσως να θέλετε να ακούσετε τον καλλιτέχνη τατουάζ και να ακολουθήσετε τις συμβουλές του. Βέβαιοι, έχετε τις δικές σας ιδέες, επίσης, αλλά έχει στην επιχείρηση αρκετό καιρό για να ξέρω τι θα λειτουργήσει και τι όχι.
Θα πρέπει πάντα να γνωρίζουμε πόσο το όλο έργο θα κοστίσει εσείς. Διαφορετικοί καλλιτέχνες τατουάζ θα χρεώνει με διαφορετικό τρόπο, καθώς και. Συχνά, αυτό εξαρτάται από το πού βρίσκεστε και το επίπεδο της φήμης του καλλιτέχνη της επιλογής σας. Ακόμα, είναι σημαντικό ότι έχετε μια ιδέα. Τατουάζ στο στήθος δεν είναι η δημιουργία του 20ου αιώνα. Αυτό έχει γίνει από ανθρώπους πολύ περισσότερο και σε διαφορετικά μέρη σε όλο τον κόσμο. Για ορισμένα από αυτά, αυτό αντιπροσωπεύει την υπερηφάνεια. Για άλλους, αυτό σημαίνει κάτι κοντά στην καρδιά τους. Με απλά λόγια, είστε σε καλύτερη θέση με ένα τατουάζ σχεδιασμού που σημαίνει κάτι για εσάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

download Tattoo Sketchbook Chicano

Έλληνας σάρωσε τα παγκόσμια βραβεία τατουάζ